Mina utbildningar

Här är de utbildningarna jag gått i modern tid. Då räknar jag inte med första gången jag läste till friskvårdsmassör i Huddinge för ca 25 år sedan. Jag lämnar även några soliga dagar på en strand i Thailand åt sidan. Även om de dagarna verkligen gav mig en hel del. Oftast använder jag flera metoder under en behandling. 

Det är ytterst sällan jag använder enbart en teknik eller lära. Det sker oftast om min klient verkligen har önskat det eller har en anatomisk variation som jag behöver ta hänsyn till. Fråga gärna om du har några funderingar eller om du är nyfiken på något.

Friskvårdsmassör, Axelsons Institute

Här lärde jag mig mycket anatomi och klassisk svensk välgörande massage. Nya tekniker och en grundlig repetition i anatomi.

Massageterapeut, Axelsons Institute

Väldigt mycket anatomi och läran om kroppens alla mjukdelar samt behandlande massage. Massage som är riktad för att lösa befintlig problematik.

Medicinsk massageterapeut, Axelsons Institute

En utbildning för massageterapeuter som vill fördjupa sig i idrottsskador och rehabilitering. Här började jag lära mig mer om nerver och nervbanor.

Käkleds-, ansiktsbehandling, Axelsons Institute

Arbetar både utvändigt samt invändigt i munnen, då med handskar. En behandling som ofta ger resultat direkt och som påverkar mer än man kan tro.

Idrottsmedicin och skadelära, Axelsons Institute

En utbildning som hölls ihop med GIH, Gymnastisk idrottshögskolan i Stockholm. Lärde mig kring klassiska idrottskador och olika typer av problematik som kan relateras till idrott.

PRT - Positional Release Therapy, Axelsons Institute

En hyfsat skonsam behandlingsform där jag hjälper nerver och nervbanor att lägga sig till rätta igen. Väldigt effektivt och kan användas kring kroppens alla leder.

MET - Muskelenergiteknik, Axelsons Institute

Lite av en gemensam form av streching där jag hjälper dig att komma djupare in i olika rörelser. Det efter att du först spänner upp muskulaturen och sedan slappnar av. Jag finns där och hjälper till med ett lättare tryck.

Revolving - Fasciabehandling, Axelsons Institute

En mycket effektiv och skonsam behandling där jag arbetar med bindväven. Ingår som verktyg i princip alla mina behandlingar som jag idag utför.